Federația Română de Gimnastică își alege conducerea

Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică întrunit pe 16 martie, a validat candidaturile pentru ocuparea funcțiilor eligibile din Comitetul Executiv, Comisia de Apel și Comisia de Cenzori a FRG.

Dintre cele 9 propuneri pentru funcția de vicepreședinte, 6 persoane și-au retras dosarele ( Simona Amânar Tabără, Alina Drăgan, Adrian Durlă, Ingrid Istrate, Dănuț Grecu și Anca Mihăilescu Grigoraș ).

Pentru Comitetul Executiv au fost 23 de propuneri, vor candida 17 pentru 7 locuri (și-au retras dosarele Clemența Garabet, Ingrid Vasilica Istrate, Anca Mihăilescu Grigoraș iar Maria Fumea, Nicolae Forminte și Ioan Silviu Suciu au optat pentru a candida la vicepreședinte ).
Pentru Comisia de Apel și Comisia de Cenzori au fost validate toate dosarele.

De peste 30 de ani în Federația Română de Gimnastică, Anca Mihăilescu Grigoraș și Dănuț Grecu, deși au fost propuși, nu au dorit să candideze pentru vreo funcție executivă. Anca Mihăilescu Grigoraș este director Relații Internaționale și educație arbitre în gimnastica artistică feminină, iar Dănuț Grecu este antrenorul coordonator al lotului național masculin de seniori și membru în Consiliul Consultativ.

În funcție de evoluția situației epidemiologice legate de pandemia COVID-19 și a reglementărilor, locația, data și ora pot suferi modificări.

Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri va avea loc vineri, 26 martie 2021, începând cu ora 11, la Hotel Central din Ploiești.

Dacă Adunarea nu va fi statutar constituită, în prezența a două treimi din numărul delegaților cu drept de vot, aceasta va fi reprogramată și se va desfășura în aceeași zi (vineri, 26 martie), dar la ora 13, în aceeași locație și, bineînțeles, cu aceeași Ordine de zi.

Conform prevederilor actuale și urmând toate măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei, la intrarea în incinta locației se va efectua măsurarea temperaturii cu termometru noncontact, precum și un triaj, în zona delimitată, pentru toți participanții. Nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, sau care prezintă simptome de răceală sau gripă (tuse, strănut, rinoree, febră și stare generală alterată).

Accesul este permis strict membrilor delegați cu drept de vot și invitaților.