Țară, țară vrem campioane, la naționalele junioarelor

86 de gimnaste, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, concurează în perioada 10-11 iunie la Campionatul național, pe echipe și individual, al junioarelor II și I.

Competiția este organizată de Federația Română de Gimnastică, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și de CSȘ ! Constanța, la Sala Sporturilor din Constanța. 15 cluburi ( CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CSA Steaua, CSM Cluj, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, CSȘ1 Constanța, LPS Cetate Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, au înscris în competiție gimnaste. Vor fi 4 echipe la Nivelul 3, 3 echipe la Nivelurile 4 și 5 și o singură echipă la Nivelul 6.

Doar CSA Steaua București și CS Dinamo au echipe înscrise la ambele categorii.

Campionatul Național pe Echipe și Individual al junioarelor II și I se transmite live pe canalul de Facebook al Federației Române de Gimnastică, vineri 11 iunie 2021.

Concursul se va desfășura într-o singură zi, vineri, 11 iunie, de la 9.50 când este programată festivitatea de deschidere.

10.05-11.45 Concurs pe echipe, seria I-a, Nivel 3
13.10-14.10 Concurs pe echipe, seria II-a, Nivel 4
15.55-17.15 Concurs pe echipe, seria III-a, Nivel 5
18.50-19.50 Concurs pe echipe, seria IV-a, Nivel 6

În premieră de la debutul pandemiei în 2020, spectatorii pot urmări competiția dacă îndeplinesc una din următoarele condiții:

Să fie vaccinați împotriva virusului SARSCoV-2 și să fii trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
Să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
Să prezinte un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore;

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menţine, persoana în cauză va fi izolată de restul grupului şi i se va recomanda să contacteze autorităţile sanitare. Participanţii la evenimentul-pilot îşi vor da acordul privind procesarea datelor cu caracter personal, GDPR, în vederea monitorizării evoluţiei stării lor clinice. Baza de date cu participanţii la evenimentul-pilot va fi transmisă către Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.