Brașov, un pol de atracție pentru gimnastică!

În orașul în care Elena Leuștean, prima medaliată olimpică a gimnasticii românești, a început performanța se construiește o sală modernă în cadrul Școlii gimnaziale nr 2. Aceasta este realizată pe structură metalică, pe un spațiu nou, fără să fi fost necesară demolarea sălii vechi de sport a școlii.

Se dorește a fi un centru regional pentru gimnastică artistică, aerobică, acrobatică, având spații necesare pentru antrenamente și competiții.
Sala va fi dotată de către Primăra municipiului Brașov cu aparatură de antrenament la standardele actuale, atât pentru gimnastica masculină, cât și pentru cea feminină.

La parter, pe o suprafață de 29x42 metri vor fi amplasate covorul de sol, calul cu mînere (unul de competiţie şi unul de antrenament), paralele egale, pentru antrenamentul băieţilor şi paralele inegale pentru antrenamentul fetelor, două bârne, bare fixe, două perechi de inele şi o pârtie de sărituri. Sala va avea, de asemenea, toate spaţiile necesare, respectiv vestiare, duşuri, grupuri sanitare pentru sportivi şi antrenori şi spaţii anexe. La etaj vor fi amplasate tribuna, sălile pentru gimnastică aerobică și coregrafie, grupurile sanitare, birourile.