Demonstrații pentru viitor

În prima zi a vizitei în România, Fatima Naghi, Meshal Alqudaibi și Fahad Alfaraj au participat la evenimentele organizate de FRG și la acțiunea surpriză de la clubul Steaua în care i-au cunoscut pe doi dintre medaliații olimpici, campionii mondiali și europeni, Silvia Stroescu și Marian Drăgulescu, iar micuții gimnaștii au avut demonstrații.

Pe 28 iunie, Amalia Puflea, campioană europeană de junioare și micile gimnaste de la Dinamo i-au încântat cu demonstrațiile lor, pe reprezentanții conducerii Federației de Gimnastică din Arabia Saudită care au vrut să viziteze încă o pepinieră de valoare a sportului românesc.

Fatima Naghi, Meshal Alqudaibi și Fahad Alfaraj au fost impresionați de cele văzute, au făcut fotografii cu foștii campioni ai gimnasticii artistice și aerobice Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Lăcrămioara și Cristian Moldovan.

Membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Gimnastică și Vicepreședinte al FRG, Maria Fumea a vorbit cu cei trei oaspeți despre dezvoltarea gimnasticii în Arabia Saudită.

Detalii despre gimnastica artistică feminină, gimnastica pentru toți și gimnastica artistică masculină au fost prezentate de Angela Cacoveanu, Andreea Petcu și Viorel Lătărețu.

Mulțumim pentru suportul oferit d-lui colonel Teodor Florin Popa, vicepreședintele CSA Steaua și d-lui Lucian Mihai Popa, vicepreședinte al CS Dinamo precum și antrenorilor Angela Cacoveanu, Cătălina Marchidanu, Tania Botea, Benone Perețeanu, Marius Vintila, Marian Drăgulescu, Alin Jivan, Viorel Lătărețu și Cristina Dumitrescu (CSA Steaua), respectiv Alexandra Tudorache, Mariana Câmpeanu, Lăcrămioara și Cristian Moldovan (CS Dinamo).